المكونات
العجينه
400 جرام دقيق
م ك خميره فوريه 1
م ك سكر 1
3 م ك زيت زيتون او ذره حسب الرغبه
400 جرام دقيق
م ك خميره فوريه 1
م ك سكر 1
3 م ك زيت زيتون او ذره حسب الرغبه
(يفضل الزيتون)
كوب حليب للعجن
كوب حليب للعجن
الصلصه
4 م ك كاتشب
2 م ك صلصه
2 م ك خل
4 م ك كاتشب
2 م ك صلصه
2 م ك خل
للتزيين
زيتون اسود..و اخضر
فلفل رومي الوان
جبن رومي
جبن مونزريلا
لحم مفروم
فلفل رومي الوان
جبن رومي
جبن مونزريلا
لحم مفروم
الطريقة كالتالي
نضيف السكر الى الخميره و قليل من الماء الدافئ
لما ترفع..الخميره ..يتم عجن جميع مقادير العجينه بعضها مع بعض..حتى تتكون لديك عجينه متماسكه
يمكن اضافة المزيد من رشات الدقيق حسب نوعه
يمكن اضافة المزيد من رشات الدقيق حسب نوعه
ضعيها في مكان دافيء لمده نصف ساعه او اكثر
بعدين بقسم المقدار الى نصفين
بعدين بقسم المقدار الى نصفين
بفرد النصف في الصنيه
و اضيفي كميه من الجبن الرومي و المونزريلا
و افردي عليهم باقي المقدار
بعدين بالشوكه اعملي بها عدة ثقوب..كي لا ترتفع اثناء النضج….خطوه مهمه جدااا
بعدين اضيفي الصلصه بعد خلطها مع الخل و الكاتشب اوزعها على الوجه
بعدين اضيفي الصلصه بعد خلطها مع الخل و الكاتشب اوزعها على الوجه
اضيفي جزء من الجبن الرومي – بقايا اللحم بعد تفتيتها – الزيتون – بضيف الفلفل الالوان
ثم الجبن الرومي و المونزريلا و قليل من الكاتشب
بندخلها فرن ساخن جدا…بعدين بنهدي عليها النار
بتستغرق حوالي 10 دقايق في الرف اللي تحت و حوالي 10 دقايق زيهم تحت الشوايه و بتكون النار هاديه جداً
بتستغرق حوالي 10 دقايق في الرف اللي تحت و حوالي 10 دقايق زيهم تحت الشوايه و بتكون النار هاديه جداً
نقوم بتقطيعها الأن